اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

وزیر نفت: توطئه اسرائیل در آسیب به لوله‌های گاز به نتیجه نرسید

وزیر نفت از خنثی‌سازی سریع توطئه اسرائیل غاصب در حادثه خطوط گازرسانی، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 21
کد خبر: ۲۲۹۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، جواد اوجی وزیر نفت صبح امروز (چهارشنبه، دوم اسفندماه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت گفت: دشمن قصد داشت بخش گاز خانگی مردم را دچار چالش کند و الحمدلله آمادگی کاملی داشتیم و این کار خبیثانه‌ دشمن بدون این‌که اتفاقی در شهرها و روستاها رخ دهد، خنثی و خطوط گازرسانی سریعاً ترمیم شدند.


وی افزود: بعد از دو ساعت از انفجار، همکاران ما مشغول کار شدند و خطوط در حال بهره‌برداری است و توطئه اسرائیل غاصب به نتیجه نرسید و تنها به چند شاخه لوله آسیب زدند و این توطئه خنثی شد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار